Wednesday, April 6, 2011

IN LOVE WITH BLUE!!!

I LOVE BLUE RIGHT NOW, I'M PAINTING EVERYTHING BLUE, AQUA, TURQUOISE, ROBINS EGG,ETC. I JUST SOLD 2 OF THESE NIGHT STAND/END TABLES ON MONDAY AT THE SHOP, THEY WERE ONLY THERE SINCE THURSDAY NIGHT! NOW THAT'S HOW I LIKE IT! NOT EVERTHING SELLS THAT QUICKLY, BUT IT SURE IS NICE WHEN IT DOES! THE DAY I BROUGHT THE BENCH IN ANOTHER DEALER IN THE SHOP PUT DIBS ON IT, WE MIGHT TRADE, BUT I LIKE DOING THAT, NO $ OUT OF POCKET FOR EITHER OF US, SO IT'S A WIN/WIN! 



 I BOUGHT THIS PRETTY CHAIR FORM THE SHOP OWNER, IT WAS ALREADY BLUE/GREEN, BUT IT LOOKED A LITTLE TOO DIRTIED UP FOR MY TASTE, SO I GAVE HER A QUICK SPRAY OF RUSTOLEUMS 2X THE COVERAGE IN AQUA, THEN I GLAZED HER W/ WHITE, AND FINALLY GLAZED HER W/ R.L. TEA STAIN GLAZE. JUST THE RIGHT AMOUNT OF DIRTY AKA "ANTIQUED". SHE IS OUR DESK CHAIR AND I LOVE HER!
 I WAS PAINTING THIS FRAME FOR A CHALKBOARD FOR THE STORE, BUT THEN I DECIDED I LOVED IT TOO MUCH TO PART WITH. SO IT'S HANGING ON MY FRONT PORCH TO WELCOME YOU!
 AND I JUST THREW THIS LITTLE PIC IN OF MY SWEET LITTLE VIOLAS IN A SWEET LITTLE BLUE POT ALSO ON THE FRONT PORCH. WHAT'S YOUR FAVORITE COLOR RIGHT NOW? I KNOW ALOT OF YOU HAVE INSPIRED ME WITH THE BLUE ON YOUR BLOGS SO I'D LOVE TO HEAR WHAT OTHER COLORS YOU LOVE TOO! UNTIL NEXT TIME, KEEP CREATING! ~DEANNA
PS. I'M LINING TO SOME FUN PARTIES, POPP ,
 


PS. I'M LINING TO SOME FUN PARTIES, POPP ,  http://linda-coastalcharm.blogspot.com/
Transformation Thursday

7 comments:

  1. Those are beautiful pieces and I love those shades too.

    ReplyDelete
  2. I love that little chalkboard! The other pieces are really pretty, too!

    ReplyDelete
  3. I think I'm in love with blue too! Lovely pieces !

    ReplyDelete
  4. I love all of your beautiful blues! Awesome quick sale too!

    ReplyDelete
  5. Im in Love with Blue at the moment also! It must be the new Black or something? LOL

    ReplyDelete
  6. Oh my, what color did you use on the bench and the frame? I adore the color, it is so bright and cheerful yet distresses so well. I've got to find something to use that color on!

    Check Out- Cheap Like A Birdie Blog

    ReplyDelete
  7. What shop are you selling at?

    ReplyDelete

i love receiving and reading all of your comments! i may not have time to reply to all of them, but please don't let that stop you from leaving them! when i do get the time i will come by and visit you and see what you're up to! i am starting a new business venture so my time will be short for a while, until i get things up and running-thanks for understanding! keep creating!